Регистрирай се сега!
All Computing е сайт за ИТ новини. В него ще прочетете най-новото за компютри, мрежи, мобилни комуникации, ще намерите тестове на много продукти, анкети, мнения, анализи.

Последните новини

Ревю: Logitech K750 - клавиатура със слънчеви батерии

Logitech K750

При първото ми съприкосновение с клавиатурата се чудех дали да не направя видео ревю, вместо писано такова, но какъв тест на клавиатура ще е, ако не напиша нещо поне малко по-обширно на самата нея? Ревюто й изглежда най-подходящия текст за целта.​ Прочети...

Клавиатура на слънчеви батерии - за работа не само в градината

Logitech K750

Както обикновено Logitech има поглед отправен към бъдещето и са сред фирмите, които пускат иновативни продукти. Безжичната клавиатура К750 не прави изключение - тя работи с батерии, захранвани от слънчева светлина. Прочети...

Plesio пуска електронен четец за книги у нас

Plesio eBook EB600

Плесио Компютърс представи първият електронен четец за книги на Българския пазар – Turbo-X eBook и първата българска електронна книга от Издателство Сиела. Устройството притежава уникален дисплей с технология E-Ink, който наподобява истинска хартия и не уморява очите при четене. Паметта на Turbo-X eBook има възможност да съхранява над 4000 книги. С едно зареждане на батерията могат да бъдат прочетени на 8000 страници, тъй като четецът консумира енергия само при смяна на страниците. Прочети...

Тази година - и награди за гласувалите за Нетбук на годината

За втора поредна година сайтът за ултрамобилни / нетбук компютри umpc-bg.com ще проведе анкета сред читателите за най-добър нетбук на пазара - този път за отминаващата 2009 година.

Гласуването вече е активно, като ще продължи до 10 декември на адрес http://umpc-bg.com/nboty2009 . Резултатите от анкетата, както и носителя на титлата "Нетбук на годината 2009" ще бъдат оповестени на 15 декември.

След края на анкетата ще бъдат изтеглени имената на няколко от участниците, които ще спечелят някоя от следните награди: Прочети...

OMV пуска услуга за оптимизиране на пътя и разходите

OMV разработи нов онлайн инструмент, който позволява на фирмите да оптимизират транспортните си маршрути чрез ефективно намаление на разходите за зареждане с гориво. Така наречения OMV горивен навигатор (OMV Fuel Navigator), показва и изчислява на 16 различни езика цялата важна информация за оптималния маршрут по зададено направление в Европа.

Новата система ще е достъпна от 1 септември 2009 г на адрес http://www.omv.bg/fuelnavigator .
Прочети...

Computer Bild се предава

Както Bloody съвсем накратко е написал в своя блог - Computer Bild България преустановява съществуването си. Въпреки, че от доста хора това издание да бе считано за едно от добрите на пазара ни, явно не това показват финансовите резултати.

Тръгва електронна медия за стартиращи предприемачи

Отскоро в интернет има нов сайт предоставящ информация, полезна за начинаещи предприемачи.

Сред темите на NewBusiness.bg ще бъдат различни нови идеи за старт, съществуващи възможности за финансиране от фондовете на Европейския съюз, както и различните аспекти от организацията на фирмената дейност – офиса, екипа, ИТ инфраструктурата, данъците, маркетинга и продажбите. В този смисъл изданието може да бъде полезно и за собствениците или управители на малки и средни фирми, които вече са стартирали, но все още са в ранен етап от своето развитие. Изданието ще бъде с периодичност две седмици.

Адресът, който трябва да следите е http://newbusiness.bg/ .

Windows 7 плъзва от 22 октомври

Microsoft определи и официална дата за пускането на Windows 7 в масова продажба - голямата дата ще е 22 октомври, което пък е точно навреме за началото на коледния сезон. RTM версията пък ще бъде предоставена на партньорите на Microsoft още в края на юли.

Подробна статия има в zdnet.com.

AMD ще подрани с 6-ядрения Opteron

AMD явно навлиза в ритъм - компанията ще представи поредния процесор от серията Opteron не със закъснение, а с цели 5 месеца по-рано! 6-ядрения процесор с кодово име Istanbul ще може да се поръчва до броени дни в сървъри от компании като Dell, Cray, Sun, HP, IBM, а според AMD той ще достява до 34% по-добра производителност за ват.

Повече информация има в официалното прес съобщение.

Google Wave - напълно нов начин за комуникация

На отминалия Google I/O форум компанията е представила пред 4000 разработчика за пръв път едно от най-новите си творения - платформа, която ще улесни и дори промени начина по който сме свикнали да обменяме съобщения, файлове и информация в интернет.

Новата платформа се нарича Google Wave и все още е в относително ранна фаза на развитие, като не е достъпна за крайни потребители. За да разберете най-добре какво точно представлява цялата тази платформа най-добре изгледайте пълното й представяне от Google I/O: Прочети...

Най-новата статия

Най-сетне някой с хубава клиентска програма!

Търговците започват все повече да обръщат внимание на клиентите си  и да се грижат те да останат доволни. Пример за добра практика в това отношение е сайтът за контактни лещи на фирма Аленса с примамливите си потребителски програми за клиентите на уеб магазина. Прочети...

Новини за музика

Р е к л а м а


All-Computing info © 2007.
За нас | Вход за автори | Обратна връзка | За реклама